Nieuwe directie Panta Holdings B.V. zet levenswerk van Jaap Rosen Jacobson voort.

Met ingang van 1 januari 2024 treden Daniel en Sam Rosen Jacobson toe tot de nieuw te vormen statutaire directie van Panta Holdings B.V.. Timo Huges, lid van de Raad van Advies van Panta, treedt aan als algemeen directeur. Daarnaast blijft Dirk Jan Randeraad aan als financieel directeur.

Na het plotselinge overlijden van Jaap Rosen Jacobson heeft de Directie en de Raad van Advies van Panta Holdings de toekomstplannen en de bijbehorende governance grondig geanalyseerd. Hierbij is geconcludeerd en besloten dat de activiteiten van Panta Holdings onverkort zullen worden voortgezet en dat twee van zijn zonen – Daniel en Sam – als tweede generatie Rosen Jacobson het levenswerk van hun vader zullen continueren.

In deze overgang naar een tweede generatie treedt Timo Huges – nu nog lid van de Raad van Advies – aan als algemeen directeur. Timo heeft een lange ervaring in het bedrijfsleven, onder meer als CEO van Flora Holland en de NS. Dirk Jan Randeraad is na zijn carrière als accountant bij een big 4 firma als zelfstandig adviseur werkzaam geweest. Sinds 2021 is hij als CFO aan Panta verbonden.

Daniel heeft als oudste zoon van Jaap Rosen Jacobson de afgelopen 10 jaar ervaring opgedaan in grote techbedrijven en in diverse tech-startups. Sinds 2021 werkt Daniel aan het onderdeel duurzame luchtvaart bij Panta. In de nieuwe directie neemt Daniel de luchtvaartportefeuille onder zijn hoede. Sam, die zijn carrière begon in de assurance tak van PwC, gaat zich vanuit Panta Holdings concentreren op de andere activiteiten zoals onroerend goed en hospitality.

Joanne Kellermann zal zowel als aandeelhouder van Panta Holdings en als voorzitter van de Raad van Advies betrokken blijven bij Panta Holdings.

Panta Holdings is sinds 1984 een actieve investeringsmaatschappij die investeert in gevestigde en groeiende ondernemingen binnen Europa, met een focus op luchtvaart, horeca, onroerend goed, en technologie. In het portfolio zitten onder andere Fokker Services Groep, Fokker Next Gen, Postillion Hotels, en LIFE-NL B.V.

nl_NLDutch